Suceava

Strada Eroilor din Burdujeni, refăcută în totalitate

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, luni, că în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava se reface în totalitate strada Eroilor. El a explicat că deja s-au eliminat bordurile vechi şi s-au făcut preluările. Totodată, s-a aşezat geocompozitul şi s-a turnat stratul suport, binderul.

„Urmează să punem noile borduri pentru trotuare, ridicăm canalele şi geigerele şi finalizăm modernizarea prin turnarea stratului de uzură” a menţionat viceprimarul Harşovschi.

Tot în totalitate se repară şi strada Dragoş Vodă din zona centrală a municipiului. Potrivit viceprimarului, se modernizează şi străzile Dimitrie Onciul, Plăieştilor şi Meseriaşilor.

„Toată zona se transformă, refacem trotuarele, eliminăm gardul viu, mărim unde e posibil calea de rulare şi amenajăm parcări. La final, străzile vor deveni cu sens unic, pentru a nu mai avea blocaje în traficul rutier” a precizat viceprimarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: