„Culture et communication: partageons nos richesses !”

Biroul Francez din Suceava găzduieşte, miercuri, 17 aprilie a.c., de la ora 17, un spectacol dedicat francofonilor suceveni sub genericul „Culture et communication: partageons nos richesses !”.

Potrivit reprezentanţilor Biroului Francez, programul pregătit de elevii şcolilor gimnaziale Zvoriştea, Şerbăneşti-Zvoriştea, „Miron Costin” Suceava, „Dimitrie Păcurariu” Şcheia, Şcolii Gimnaziale Vereşti şi Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” va îmbina armonios muzica, dansul, poezia şi teatrul.

„Activitatea are ca scop încurajarea elevilor de a se exprima şi de a comunica în limba franceză, de a socializa cu alţi elevi care împărtăşesc aceleaşi valori, de a lega prietenii şi de a descoperi împreună diversitatea spaţiului francofon. Vă invităm să savuraţi ceea ce au pregătit cu dăruire aceşti elevi pentru dumneavoastră” a transmis sursa citată. Intrarea este liberă. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: