Luni, la Biblioteca Bucovinei

Vernisaj şi lansare de carte

 > Protagoniştii evenimentului sunt Radu Bercea şi Constantin Bulboacă

 După ce, recent, volumul de versuri „Hora cuvintelor”, de Constantin Bulboacă, a fost lansat la Fălticeni, luni va fi propus şi cititorilor din municipiul Suceava, alături de lucrări de artă plastică semnate de Radu Bercea din Gura Humorului.

Vernisajul expoziţiei de artă plastică „Peisaje”, cuprinzând lucrări de Radu Bercea, şi lansarea cărţii „Hora cuvintelor” de Constantin Bulboacă se vor desfăşura luni, 15 aprilie a.c., cu începere de la ora 10, în Sala de Arte a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”. Prezintă scriitorii Mihaela Grădinariu, Ioan Ţicalo şi artistul plastic Constantin Ungureanu-BOX.

Manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean Suceava şi Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, fiind cuprinsă în cadrul consfătuirii periodice cu bibliotecarii din judeţ. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: