Una dintre maşinile favorite ale lui Burt Reynolds va fi scoasă la licitaţie în Beverly Hills

Una dintre maşinile preferate ale lui Burt Reynolds va fi scoasă la licitaţie în luna iunie, împreună cu două perechi de cizme de cowboy, pălării, jachete sport şi alte obiecte care i-au aparţinut regretatului actor, a anunţat casa de licitaţii Julien’s Auctions, relatează Reuters. Licitaţia de două zile din Beverly Hills, autorizată de familia actorului, are loc la aproape un an de la decesul unuia dintre actorii favoriţi ai Hollywoodului. Burt Reynolds a murit în septembrie 2018 în Florida la vârsta de 82 de ani.

Principala atracţie a licitaţiei va fi un autoturism Pontiac Trans Am din 1979 pe care Reynolds îl folosea în şedinţele foto şi pe care l-a condus la raliul Bandit Run, ce reface călătoria din filmul său „Smokey and the Bandit” din 1977. Maşina, pe care Reynolds a deţinut-o împreună cu partenerul său de afaceri Gene Kennedy, ar urma să fie vândută pentru suma de 500.000 de dolari la licitaţie, a anunţat Julien’s Auctions într-un comunicat.

Două perechi de cizme de cowboy din piele – una roşie şi una galbenă – sunt de asemenea scoase la vânzare pentru sume cuprinse între 800 şi 2.000 de dolari perechea, împreună cu două pălării de cowboy. Va fi scoasă la vânzare şi o pictură în ulei a calului favorit al actorului, denumită „Cartouche”, cu o valoare estimată între 20.000 şi 30.000 de dolari. Alte lucrări de artă, mobilier şi zeci de obiecte personale ale actorului sunt de asemenea scoase la licitaţie.

Licitaţia va avea loc pe 15 şi 16 iunie în Beverly Hills şi va fi precedată de o expoziţie publică a unora dintre articolele puse în vânzare, organizată în perioada 10-14 iunie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: