Se va face ordine şi la Ambulatoriul de specialitate al SJU

> Supraaglomerarea se datorează şi neprezenţei la timp a medicilor. Atenţionez public că cei care nu vor rezolva problema prezenţei doctorilor în programul normal în Ambulatoriu vor avea probleme de evaluare, a spus Vasile Rîmbu

 Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a recunoscut, joi, că există nemulţumiri şi în zona Ambulatoriului de specialitate şi că de aceea se face unul nou.

El a spus că supraaglomerarea de la Ambulatoriu nu este cauzată doar de spaţiul insuficient, ci este şi urmare a „neprezenţei la un anumit timp a medicilor”. Rîmbu a subliniat că deşi este îndemnat, de multe ori, să „spele rufele în familie”, nu se mai poate, pentru că le-a spălat atât de mult până s-au rupt.

„Atenţionez public că cei care nu vor rezolva problema prezenţei doctorilor în programul normal în Ambulatoriu vor avea mici probleme de evaluare. Se lasă cu supărări, dar realitatea este asta şi avem un program pe care trebuie să-l respectăm” a declarat managerul SJU Suceava.

El a mai arătat că este mirat că nu vin foarte multe reclamaţii din zona Ambulatoriului, dând de înţeles că ştie care este situaţia de acolo şi precizând că înainte să apară reclamaţii ar dori să rezolve problemele.

„De aceea facem eforturi de a perfecţiona programarea şi de a menţine într-o relativă stare de mulţumire situaţia de acolo până dăm în funcţiune noul ambulatoriu. Atunci condiţiile vor fi altele şi de asta insist pe efortul şefilor de secţii, pe ataşamentul lor pe această formă de servicii medicale, ca odată cu punerea în funcţiune să avem oameni determinaţi care să presteze cu adevărat. Şi eu cred că vom reuşi. Nu dintr-o dată, dar făcând paşi mărunţi şi repezi vom ajunge la situaţia când lumea va fi mulţumită, va aştepta cât mai puţin, iar serviciile vor fi şi mai bune în condiţiile în care vizăm şi avem procedura în derulare, avem o dotare de cea mai înaltă clasă” a conchis Vasile Rîmbu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: