Cătălin Nechifor:

Constat că s-a rupt lanţul de iubire între Ioan Stan şi Gheorghe Flutur

 Liderul sucevean al Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că a constatat că s-au tulburat foarte mult apele la Suceava şi că liderii PSD şi PNL, Ioan Stan şi Gheorghe Flutur, se acuză reciproc că nu au făcut nimic.

„Dacă până acum câteva săptămâni a existat o prietenie de 2 ani şi ceva foarte trainică, foarte solidă, care a avut întindere şi în trecut, între Ioan Stan şi Gheorghe Flutur, văd că s-a stricat iubirea, s-a rupt lanţul de iubire. Mă întreb de ce. Lucrurile păreau că merg bine. Nu făceau nimic împreună. Acum văd că-şi aduc foarte multe acuzaţii unii altora. Sunt de acord cu fiecare în parte. Sunt de acord şi cu Ioan Stan care spune că Flutur nu a făcut nimic şi sunt de acord şi cu Gheorghe Flutur care spune că Ioan Stan nu a făcut nimic. Amândoi să se ia de mânuţă şi să explice oamenilor din Suceava de ce nu au făcut nimic” a spus Cătălin Nechifor.

El a menţionat că cei doi au avut anumite înţelegeri, un fel de non-combat şi crede că lucrul acesta a fost sesizat, pentru că „la PSD Suceava conferinţele de presă sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârşire”, iar la PNL Suceava „n-au prea fost dezbateri în sensul acesta”.

„Lucrurile s-au schimbat, pentru că vine campania electorală, şi fiecare vrea să iasă cu sabia în faţă. Mă aştept ca după 27 mai lucrurile să se calmeze şi să se aştearnă o tăcere maximă peste politică” a spus liderul sucevean al Pro România.

El consideră că înţelegerea dintre Gheorghe Flutur şi Ioan Stan a fost benefică doar pentru ei, pentru că s-au tratat cu mult respect unul pe altul. Nu au colaborat pentru că nu există un proiect iniţiat împreună, în condiţiile în care Flutur este preşedintele CJ Suceava, iar Stan conduce coaliţia de guvernare în plan judeţean, iar acum se ceartă pe gazul metan.

„Au intrat tinerei în politică, în urmă cu 20 de ani, Ioan Stan în Camera Deputaţilor, Gheorghe Flutur în Senat. Acum îi vedem de parcă vreodată nu au făcut politică, nu ar fi fost în posturi importante, nu ar fi decis soarta judeţului” a spus Nechifor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: