Au început asfaltările şi în zona Mălini

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că au început lucrările de asfaltare şi în zona Mălini şi că se continuă programul de reparaţii pe celelalte trasee ale drumurilor judeţene.

El a spus că în zona Mălini se toarnă covor asfaltic până la intrarea în Mălini şi se modernizează drumurile din comună.

„Tot în Mălini pregătim continuarea proiectului spre Borca. În felul acesta, Mălini va avea o dezvoltare turistică extraordinară în perioada următoare, fiind într-o zonă de vis, cu potenţial turistic uriaş, cu pârtie de schi şi natură, şi drumuri” a spus Flutur.

El a mai declarat că se va continua şi cu modernizarea drumului spre Slatina – Găineşti, pentru care în urmă cu două săptămâni a semnat începerea lucrărilor.

„Am chemat firma să facă plombările şi vom începe asfaltările, dar acolo se face un proiect de apă-canalizare care subtraversează drumul judeţean şi depindem de aceste lucrări, dar cu siguranţă în extravilan vom asfalta foarte repede” a mai spus preşedintele CJ.

El a anunţat că în momentul de faţă sunt mai multe fronturi deschise, cum ar fi la Panaci, unde s-au deschis lucrările spre Bilbor şi se lucrează deja la ziduri de sprijin, de asemenea se lucrează la Dolhasca, la Liteni, la Vama – Moldoviţa, pe traseele turistice.

„Dacă vremea ne permite, vom avea o campanie masivă de plombări până la Paşte” a mai spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: