Şomuz Fălticeni s-a „vărsat” peste Oţelul Galaţi

Victorie mare pentru Şomuz Fălticeni în etapa a XXII-a a Ligii a III-a. Cu un nou antrenor principal pe banca tehnică, în persoana lui Daniel Stoica, gruparea fălticeneană s-a impus cu scorul de 1-0 pe terenul formaţiei Suporter Club Oţelul Galaţi, echipă care ocupă poziţia secundă în ierarhia Seriei I. Aşa cum era de aşteptat, formaţia gazdă a dominat în majoritatea timpului, însă cei de la Şomuz au stat bine în teren, s-au apărat compact, beneficiind şi de un portar în zi de graţie.

Odată cu trecerea timpului, oaspeţii au prins însă mai mult curaj şi pe faza ofensivă. După o mare ocazie irosită de Julei, fălticenenii au dat lovitura în prelungiri, în minutul 92, atunci când Cotoară, scăpat pe contraatac, a înscris cu un şut pe jos, de la 10 metri, la colţul scurt. Cota fălticenenilor pentru succesul din „vale” a fost de 10 la 1!

„A fost o evoluţie pozitivă a echipei şi pot să spun că venirea antrenorului Daniel Stoica a fost de bun augur. Este un rezultat fantastic pentru noi, care ne scoate în afara locurilor retrogradabile şi ne dă un moral bun pentru partidele viitoare”, a declarat Iulian Darabă, directorul sportiv al grupării fălticenene.

Şomuz a evoluat în alcătuirea: C. Pascal – Damian, Fl. Ailenei, Murăraşu, Neagoe, Cotoară, Stanca, Zamă, Mircescu, Julei, Luchian. Au mai intrat Mreană, Vadim, Iuşcă.

Rezultate înregistrat în etapa a XXII-a:

CSM Paşcani – Bucovina Rădăuţi                 2-2

Ştiinţa Miroslava – FC 2 Botoşani                2-0

CSM Râmnicu Sărat – Ceahlăul Piatra Neamţ         2-2

Sănătatea Darabani – Gloria Buzău             0-6

Suporter Club Oţelul Galaţi – Şomuz Fălticeni        0-1

Sporting Lieşti – CSM Focşani                      0-1

Metalul Buzău – Foresta Suceava                 1-1

KSE Târgu Secuiesc a stat în această rundă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI