Personalul UPU Pediatrie Suceava şi dr. Mihai Creţeanu jr., premiaţi de conducerea Spitalului Judeţean Suceava

> Vasile Rîmbu: Nu vizăm numai sancţiunile, cred că efect mai mare au stimulentele

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că personalul implicat al spitalului va fi stimulat financiar şi a arătat că deja au fost făcute astfel de premieri.

Potrivit lui Rîmbu, acolo unde se constată mulţumirea pacienţilor sunt acordate stimulente financiare. „Ultimul colectiv premiat a fost cel de la UPU Pediatrie.

„Acolo vin multe mulţumiri, este o dinamică frumoasă a rezolvării cazurilor. Cei şase medici şi opt asistente şi o infirmieră au fost premiaţi” a spus Rîmbu.

El a menţionat că sunt stimulaţi financiar şi cei care aduc o imagine pozitivă spitalului, cum a fost dr. Mihai Creţeanu jr., care a organizat recent un simpozion medical important la SJU Suceava.

Rîmbu a mai anunţat că şi asistentele care sunt angajate în asigurarea îngrijirilor de calitate urmează să fie premiate.

„Pornim de la nota 10, dacă nu apar incidente sau evenimente, rămân cu 10, dar dacă apar probleme coborâm spre o notă de corigenţă şi nu vor mai fi premiate, ci sancţionate. Nu vizăm numai sancţiunile, cred că efect mai mare au stimulentele” a precizat managerul SJU Suceava.

El a spus că vor fi găsite şi alte mijloace pentru ca personalul să fie mobilizat, astfel încât lumea să fie mulţumită.

Managerul SJU Suceava a mai spus că vor fi recompensate patru asistente-şefe care la evaluare „au fost fruntea”, iar altele au fost redistribuite şi înlocuite temporar, urmând ca, după acest interval, în care să-şi practice atribuţiile în alte secţii, să fie reevaluate.

El a menţionat că se fac evaluări ale personalului şi că în această perioadă se evaluează activitatea asistentelor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: