Semnal

Gospodari nevoie mare

Recent, SC Ecologica Vatra Dornei ne-a lăsat în cutia poştală fluturaşul din imaginea alăturată…

Am stat şi m-am gândit cum să înţeleg spiritul gospodăresc al acestei societăţi de ecologizare. Am înţeles că onorabilii gospodarei de la SC Ecologica Vatra Dornei obligă abonaţii să stea cu gunoiul în curte sau în casă (dacă locuiesc la bloc) o lună, că ei adună o săptămână pet, o săptămână carton, o săptămână sticlă, iar gunoiul menajer ţi-l lasă în pubelă pentru că nu au definit ce înţeleg ei prin gunoi menajer.

Aşa se face că abonaţii plătesc la SC Ecologica Vatra Dornei serviciul de colectare săptămânală a deşeurilor menajere şi rămân cu ele în curte o lună întreagă, că marii gospodari ai ecologizării urbane le iau banii şi-şi bat joc de ei.

Este normal să separăm gunoiul menajer în saci personalizaţi, dar aceştia trebuie ridicaţi săptămânal de SC Ecologica Vatra Dornei, căci plătim prin abonament serviciul de deparazitare menajeră săptămânală.

CONSTANŢA CRISTESCU

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: