Gheorghe Flutur:

Ioan Stan mă atacă doar pentru a i se prelungi interimatul la şefia PSD Suceava

Preşedintele PNL Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat, marţi, surprinderea faţă de reacţia senatorului PSD Ioan Stan, preşedinte al PSD Suceava, după ce el „le-a arătat calea de urmat în ceea ce priveşte deblocarea proiectului conductei de gaz natural spre Vatra Dornei, respectiv emiterea unei hotărâri de guvern prin care acest obiectiv să fie declarat de importanţă naţională”.

„Poate că, fiind grăbit cu alegerile interne în PSD Suceava care se tot amână, nu a sesizat că soluţia pe care am găsit-o şi care este viabilă presupune ca proiectul să fie declarat de importanţă naţională şi nu de interes naţional. E total diferită nuanţa, iar dacă va fi declarat de importanţă naţională ar determina ca proiectul să înceapă de a doua zi. Dacă nu înţelege, să întrebe juriştii. Acesta este mecanismul ca să fie aplicată Legea 185/2016” a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că reacţia dură a liderului PSD la adresa sa îi mai prelungeşte interimatul la conducerea PSD Suceava.

Gheorghe Flutur îl ironizează pe liderul PSD Suceava: „Acesta e bonusul pe care îl primeşte Ioan Stan. Câte o reacţie dură îi mai prelungeşte interimatul. Înţeleg că se amână din nou alegerile”.

El i-a cerut lui Ioan Stan să înţeleagă diferenţa între un obiectiv de importanţă naţională şi unul de interes naţional.

„Important este să fie emisă hotărârea de guvern cât mai repede” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: