Eva Green, 38 de ani, a recunoscut că înaintarea în vârstă o nelinişteşte

Fosta fată Bond, actriţa Eva Green (pe care o putem vedea din acest weekend în live-action-ul Dumbo) a vorbit într-un interviu acordat revistei ES Magazine despre provocările vârstei în actorie, o meserie în care „depinzi de ceea ce îşi doresc oamenii”.

Green, care mai are doi ani până trece pragul de 40 de ani, a spus că s-a plictisit să audă femeile spunând că se simt mai „sigure pe ele” odată cu înaintarea în vârstă. În ceea ce o priveşte, să îmbătrâneşti poate fi chiar „dificil”: „Există mereu acel sentiment de nesiguranţă odată cu trecerea anilor. Realizezi că depinzi de ceea ce îşi doresc oamenii”, a explicat.

„Am citit interviuri cu femei care spuneau «Oh, mă simt atât de sigură pe mine acum ca am ajuns la 30 de ani, la 40 de ani, mi se pare că m-am regăsit!» De fapt, pfff, înaintarea în vârstă este dificilă pentru o actriţă. Şi pentru orice femeie. Te gândeşti, Dumnezeule, mă vor mai plăcea oamenii? Eu mai am puţin şi fac 40 de ani, însă am senzaţia că am încă 15”, a mai spus actriţa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: