Ducesa de Sussex, Meghan, „numeşte propria echipă care va supraveghea naşterea primului său copil”

 Ducesa de Sussex şi-a numit propria echipă care va supraveghea naşterea primului său copil, relatează duminică Press Association care citează presa britanică.

Potrivit ediţiei de duminică a cotidianului The Mail, Meghan ar fi rupt tradiţia regală nedorind să numească medici specialişti în obstetrică ai Casei Regale deoarece nu vrea ca „bărbaţii în costume” să supravegheze naşterea.

Meghan, în vârstă de 37 de ani, care ar urma să nască la sfârşitul acestei luni, a numit un „medic de sex feminin” care va conduce echipa în locul obstetricienilor Alan Farthing şi Guy Thorpe-Beeston. Numele medicului nu a fost dezvăluit. Cei doi obstetricieni au asistat la venirea pe lume a celor trei copii ai ducelui şi ducesei de Cambridge. Un purtător de cuvânt al Familiei Regale a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, notează Press Association.

Totuşi, se pare că cei doi obstetricieni ai Casei Regale vor deţine un rol la naştere, însă acesta ar putea să nu fie unul proeminent.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: