Pregătiri pentru înfrumuseţarea municipiului Suceava

Viceprimarul Marian Andronache a anunţat, miercuri, că în aceste zile se lucrează pentru înfrumuseţarea municipiului Suceava înainte de Paşte.

Marian Andronache a precizat că angajaţii Direcţiei Domeniului Public lucrează la regazonarea peluzelor stradale afectate de sarea din materialul antiderapant împrăştiat pe timpul iernii şi că, în paralel, se plantează panseluţe, se confecţionează ghivece în care se vor planta arbuşti şi arbori tuia, arţar şi petunii ce vor acoperi esplanada din centrul Sucevei. De asemenea, au început şi lucrările de vopsire a mobilierului urban, a băncilor şi a gardurilor metalice de protecţie.

Viceprimarul a menţionat că până la sărbătorile pascale se vor finaliza şi lucrările de reparaţii la fântâna arteziană din intersecţia de la „Nordic”, iar pe esplanada de acolo vor fi montate bănci, dar şi ghivece cu flori şi arbori.

În această primăvară, municipiul Suceava va fi înfrumuseţat şi cu 90.000 de begonii, 76.000 de petunii, 20.000 de muşcate, 2.000 de canna indica, 5.000 de dalii, 5.000 de plante Sporul casei – Impatiens, care se vor planta după data de 1 mai. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI