Podul provizoriu peste râul Suceava la Vereşti a fost deschis circulaţiei

> Flutur: Sper ca în vara aceasta să terminăm reparaţiile la pod

Varianta ocolitoare a podului peste râul Suceava din zona Vereşti, care a fost închis pentru a fi reabilitat, a fost deschisă vineri dimineaţa.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că podul provizoriu prin albie are o lungime de 43 de metri şi o lăţime de 5 metri şi are şi placă de beton armat deasupra şi un sistem special de prindere în albia râului.

Varianta de ocolire, cu tot cu rampe, are 434 de metri.

Preşedintele Flutur a menţionat că în 19 martie s-a deschis licitaţia pentru lucrările de execuţie la pod, urmând să fie reabilitată deschiderea 4 a podului, unde s-au uzat capetele de grindă.

„Sper ca în vara aceasta să se încheie lucrările pentru a putea relua circulaţia pe pod”, a spus Flutur.

El a arătat că prin această variantă cu pod provizoriu se deblochează traficul între Udeşti şi Vereşti, pentru ca cetăţenii din zonă să poată circula.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: