Parlamentarii PSD au votat pentru creşterile salariale şi indemnizaţia de hrană

 Miercuri, 20 martie 2019, Camera Deputaţilor, în calitate de cameră decizională, a adoptat cu 185 de voturi pentru legea care prevede noi reglementări privind acordarea indemnizaţiei de hrană pentru personalul din universităţile de stat şi scoaterea limitării sporurilor aferente gărzilor personalului medical.

De asemenea, în baza legii, personalul didactic încadrat pe funcţiile de inspector şcolar general adjunct, inspector şcolar de specialitate şi inspector şcolar va beneficia de majorarea salarială cu 20%.

Începând cu data de 1 iulie 2017, salarizarea personalului bugetar se face în conformitate cu Legea cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Modificările, aduse în prezent la această lege, au venit în urma mai multor solicitări din partea autorităţilor/instituţiilor publice şi a sindicatelor.

În calitate de Deputat PSD, medic şi cadru didactic, am votat pentru adoptarea proiectul de lege care prevede modificările la Legea-cadru 153/2017.

Prin adoptarea de către Parlament a acestui proiect legislativ, se va asigura o calitate durabilă a politicilor naţionale, care vor contribui la dezvoltarea societăţii spre mai bine. (MARICELA COBUZ, deputat)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: