După ce am trecut în „conservare” autostrada

Gheorghe Flutur a dat ordin de începere a lucrărilor de modernizare a drumurilor Mălini – Găineşti, Hârtop –Vultureşti, Boroaia – Giuleşti şi Panaci – Glodu

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că a dat ordin de începere a lucrărilor pentru patru trasee de drumuri judeţene, că se reia licitaţia pentru Rădăuţi –Bilca, se scoate la licitaţie modernizarea drumului Frasin –Stulpicani – Holda şi că urmează să se înceapă procedura de atribuire şi pentru drumul Câmpulung Moldovenesc-Rarău prin Izvorul Alb.

Astfel, preşedintele Flutur a declarat că a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru drumul Mălini-Slatina-Găineşti, unde în paralel se realizează şi lucrări de canalizare cu subtraversări pe sub drumul judeţean, care se fac concomitent.

Totodată, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru drumurile Hârtop – Vultureşti, Boroaia – Giuleşti şi Panaci–Glodu.

El a menţionat că se va relua licitaţia la drumul Rădăuţi-Bilca pentru că nu a venit niciun ofertant.

Preşedintele Flutur a mai anunţat că se scoate la licitaţie Frasin – Stulpicani – Holda pentru că s-a finalizat proiectul tehnic.

În ceea ce priveşte modernizarea drumului Câmpulung Moldovenesc – Rarău prin Izvorul Alb a fost primit avizul privind ariile protejate Natura 2000 şi se mai aşteaptă avizul de mediu, urmând să fie lansată licitaţia pentru execuţie.

„Firmele de construcţii au început reparaţiile. E mult de lucru. Suntem în căutarea de soluţii pentru a asigura finanţarea după efectele creşterilor costurilor ca urmare creşterii preţurilor materialelor şi majorării salariilor în sectorul construcţiilor”, a menţionat Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: