BCR, prin Şcoala de Bani, se alătură Global Money Week şi educă financiar 1.100 de elevi din judeţul Suceava

 Banca Comercială Română va organiza în perioada 25-31 martie 2019, cu ocazia Global Money Week, ateliere gratuite de educaţie financiară cu 24.500 de elevi, în 360 de şcoli din 50 de localităţi din România. 400 din cei 1.000 de angajaţi BCR care au devenit profesori de educaţie financiară în cadrul programului Şcoala de Bani vor fi implicaţi în această acţiune la nivel naţional.

Potrivit unui comunicat de presă, Banca Comercială Română, prin programul de educaţie financiară Şcoala de Bani, se alătură pentru al doilea an consecutiv iniţiativei Global Money Week, lansată în 2012 de ONG-ul Child and Youth Finance International.

Sursa citată menţionează că profesorii şi elevii din judeţul Suceava se alătură acestei campanii, iar profesorii de educaţie financiară din BCR vor susţine ateliere în 12 unităţi de învăţământ cu 1.100 de elevi, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean, care a promovat acţiunea în rândul liceelor, şcolilor şi grădiniţelor.

Campania îşi propune să crească nivelul de educaţie financiară în rândul copiilor şi al tinerilor şi să îi inspire pe aceştia să îşi administreze corect bugetul. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI