În Zona de Agrement Tătăraşi

Alei speciale pentru cărucioarele cu copii

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a anunţat, vineri, că în Zona de Agrement Tătăraşi au fost realizate alei speciale pentru cărucioarele cu copii, biciclete, trotinete sau role.

„A fost rezolvată problema accesului din parc către zona locului de joacă, prin realizarea unor alei special amenajate pentru cărucioare cu copii, biciclete, trotinete, role etc.”, a spus Lucian Harşovschi.

El a precizat că sucevenii au la dispoziţie pentru destindere, plimbare şi aer curat, Zona de Agrement Tătăraşi, unde au acces gratuit la o mulţime de facilităţi: locuri de joacă pentru copii, terenuri pentru minigolf, terenuri de sport, un foişor muzical, un debarcader cu bărci şi hidrobiciclete etc.

„Pentru accesul cu autoturisme, recomandăm folosirea străzii Nicolae Titulescu, care se reprofilează zilele acestea!”, a mai arătat viceprimarul Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI