Festivalul judeţean de poezie „Ion Cozmei”, ediţia a II-a

Azi, la Biblioteca Bucovinei, Sala de Arte „Elena Greculesi”, cu începere de la ora 10, se va desfăşura un eveniment „In memoriam Ion Cozmei”, din cadrul celei de-a II-a ediţii a Festivalului judeţean de poezie „Ion Cozmei”. Potrivit programului festivalului, de la ora 13, urmează un pelerinaj la mormântul poetului, la Călineşti, după care, de la ora 14.30, la Şcoala Călineşti Cuparencu, este programat recitalul laureaţilor, urmat de un spectacol de versuri şi muzică.

Potrivit informaţiilor furnizate de coordonatorul festivalului, scriitorul Ioan Manole (Centrul Cultural „Bucovina”), concursul cuprins în festival „îşi propune să aducă în atenţia elevilor noţiuni despre viaţa şi opera poetului Ion Cozmei şi, totodată, să descopere, să sprijine şi să promoveze noi şi autentice talente în rândul tinerilor autori”.

Manifestările sunt organizate de Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural „Bucovina”, în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean Şcolar Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera”, Societatea Scriitorilor Bucovineni, Primăria Comunei Şerbăuţi. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: