La Direcţia Silvică Suceava

Expoziţie de afiş şi caricatură, sub genericul „Omul şi pădurea”

În cadrul acţiunilor organizate de Direcţia Silvică Suceava în „Luna plantării arborilor” (15 martie – 15 aprilie 2019), se înscrie şi expoziţia deschisă ieri, în holul instituţiei, cu scopul de conştientizare a valorii pădurii. S-a întâmplat chiar de Ziua Internaţională a Pădurilor, zi declarată de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite, care se sărbătoreşte în fiecare an pe 21 martie, începând din 2013, cu privire la gestionarea, conservarea şi dezvoltarea durabilă a tuturor tipurilor de păduri.

Este o expoziţie de afiş şi caricatură, sub genericul „Omul şi pădurea”, care cuprinde lucrările prezentate de-a lungul anilor în cadrul salonului de grafică cu acelaşi generic, organizat de Direcţia Silvică suceveană, precum şi o serie de caricaturi cu tematică ecologică, lucrări semnate de autori români şi străini consacraţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: