Municipiile Suceava, Iaşi şi Botoşani vor adera la Reţeaua europeană de oraşe inteligente

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că la 26 martie municipiile Suceava, Iaşi şi Botoşani vor adera la Reţeaua europeană de oraşe inteligente, active şi deschise.

„Este o reţea de oraşe inteligente. Este o onoare pentru noi pentru că suntem singurele oraşe din România care aderăm la această asociaţie. Este o asociaţie independentă care funcţionează pe lângă Comisia Europeană şi care are drept ţintă să dezvolte din punct de vedere inteligent oraşele pe bază de digitalizare, progres tehnic” a spus Lungu.

Primarul a menţionat că semnarea acordului este programată pentru marţi după-amiaza, la Palatul Parlamentului, în cadru oficial. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: