Simularea examenului de bacalaureat în judeţul Suceava

Peste 1300 de elevi au absentat la prima probă scrisă

Peste 1300 de elevi suceveni au absentat la prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, din cadrul simulării examenului de bacalaureat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, la proba scrisă la limba şi literatura română, desfăşurată luni, au participat 11097 de elevi din judeţul nostru, iar 1315 au absentat.

Cezar Anuţei a spus că la această probă s-au prezentat 5451 de elevi din clasa a XI-a, 243 absentând.

La clasa a XII-a, 5505 elevi au participat la proba scrisă la limba şi literatura română, iar 651 au absentat, în timp ce la clasa a XIII-a au participat 141 de elevi, iar 421 au absentat.

Inspectorul a mai spus că proba scrisă la limba şi literatura română „s-a desfăşurat în condiţii normale, fără a fi semnalate incidente”.

Conform calendarului simulării bacalaureatului, ieri s-a desfăşurat proba scrisă la limba şi literatura maternă, astăzi este prevăzută proba scrisă obligatorie a profilului, iar pe 21 martie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării, la care vor participa doar elevii clasei a XII-a. Afişarea rezultatelor obţinute de elevi este prevăzută pentru data de 29 martie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: