Simularea examenului de bacalaureat a început ieri

 Simularea examenului de bacalaureat a început ieri cu proba scrisă la limba şi literatura română, la care au fost aşteptaţi să participe atât elevii claselor terminale ale liceului a XII-a zi şi a XIII-a seral/ frecvenţă redusă, cât şi elevii claselor a XI-a zi şi a XII-a seral/ frecvenţă redusă.

Conform calendarului simulării bacalaureatului, pe 18 martie 2019 se desfăşoară proba E) a) – probă scrisă la limba şi literatura română, pe 19 martie are loc proba E) b) – probă scrisă la limba şi literatura maternă, pe 20 martie este prevăzută proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului, iar pe 21 martie va avea loc Proba E) d) – proba la alegere a profilului şi specializării la care vor participa doar elevii clasei a XII-a. Afişarea rezultatelor obţinute de elevi este prevăzută pentru data de 29 martie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: