Paris Jackson susţine că nu este rolul ei să îşi apere public tatăl împotriva acuzaţiilor de abuz sexual

Fiica lui Michael Jackson, Paris, a susţinut că nu este rolul ei să îşi apere public tatăl împotriva acuzaţiilor de abuz, informează BBC. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a rupt tăcerea la o săptămână după difuzarea documentarului „Leaving Neverland”, în care doi bărbaţi îl acuză pe fostul rege al pop-ului că i-ar fi abuzat sexual când erau copii. „Nu pot spune nimic ceea ce nu a fost spus deja în ceea ce priveşte apărarea”, a scris modelul pe Twitter, adăugând că susţine eforturile familiei sale pentru a-i păstra lui Michael numele nepătat.

Paris s-a decis să vorbească după ce a fost urmărită de paparazzi joi în New Orleans. Un fan i-a sugerat că a fost urmărită deoarece oamenii doresc să audă opiniile sale despre „Leaving Neverland”. În replică, ea a lăudat eforturile vărului său Taj Jackson, care a condus o campanie mediatică împotriva documentarului şi strânge fonduri pentru un film care să susţină cauza starului. „Taj face o treabă perfectă”, a declarat Paris. „Eu îl susţin, dar nu acesta este rolul meu”, a adăugat ea.

Paris, a doua ca vârstă dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson, îi sfătuise anterior pe fanii starului să se „relaxeze” şi „să fumeze nişte iarbă”, în loc să se supere din cauza acuzaţiilor care-l vizează pe idolul lor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: