În noul clip de promovare turistică a României lansat de Ministerul Turismului

Ospitalitatea şi meşteşugurile bucovinene, Mănăstirea Voroneţ şi Cetatea de Scaun a Sucevei

Ministerul Turismului a lansat un nou clip de promovare turistică, în care sunt prezentate mai multe atracţii turistice din Bucovina.

Astfel, în clip se susţine că aici oamenii sunt încă o poveste de spus oricând şi oricui, fiind prezentată ospitalitatea bucovineană, dar şi meşteşugurile bucovinene, prezentate de preşedintele Asociaţiei Meşterilor Populari din Bucovina, Constantin Cramariuc.

Totodată, sunt promovate Mănăstirea Voroneţ, Cetatea de Scaun a Sucevei, iar turiştii sunt îndemnaţi să vină şi pentru a merge cu mocăniţa sau să facă turism activ.

„Sunt numeroase destinaţii turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiştii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis şi chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracţie!

Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenţiei tuturor” a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: