Nataţie

Înotătorii suceveni s-au descurcat foarte bine la calificările pentru campionatele naţionale

De curând, la Izvorani, s-a desfăşurat etapa regională de înot pentru copii 10-11 ani, un concurs de calificare pentru campionatele naţionale de copii din vara acestui an, unde au luat startul peste 300 de copii. Suceava a fost reprezentată de Maria Moscaliuc, Amalia şi Alexia Burlacu, Andrei Andrian şi Ioan Verciuc, toţi de 11 ani.

Rezultatele obţinute de sucevenii pregătiţi de profesorul Cezar Moscaliuc au fost peste aşteptări. Maria Moscaliuc a câştigat proba de 50 liber fete cu un timp de excepţie 29,65 (singura înotătoare din ţară care a reuşit să coboare sub 30 secunde) şi s-a clasat a patra la 50 fluture. Andrei Andrian a fost al şaptelea la 200 liber şi 50 spate şi pe poziţia a noua la 50 liber. Amalia Burlacu s-a clasat a noua în proba de 50 bras şi la 200 liber. Alexia Burlacu s-a clasat a zecea la 50 spate şi a treisprezecea la 50 şi 200 liber. Ioan Verciuc s-a clasat pe locul 13 la 50 bras şi 50 liber.

„Toţi cei cinci sportivi ai noştri şi-au îndeplinit baremurile şi s-au calificat pentru campionatele naţionale care vor avea loc la Braşov în luna iunie. Aş vrea să mulţumesc celor care ne sunt alături mereu şi ne sprijină în programul de pregătire, conducerea Şcolii Gimnaziale Nr. 3, a Liceului cu Program Sportiv, dnei psiholog Irina Bodnariu, dlui Catalin Bunduc şi Victoria 21 Gym”, ne-a declarat prof. Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: