Acţiuni cu amenzi, derulate de poliţiştii suceveni

În perioada 15-16 martie, Poliţia Oraşului Siret a organizat o acţiune punctuală pe raza de competenţă pentru asigurarea unui climat de ordine publică şi siguranţă rutieră, în cadrul căreia au fost controlate 70 de autovehicule. Totodată, potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost legitimate 49 de persoane. Oamenii legii au constatat săvârşirea unei infracţiuni şi au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 8.300 lei. De asemenea, s-au confiscat bunuri în valoare de 344 lei.

 Contra evaziunii fiscale

La finele săptămânii trecute, lucrătorii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Suceava a organizat o acţiune punctuală în piaţa din comuna Vereşti, pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit cu animale şi produse de origine animalieră. Mai exact, controalele au fost derulate pe parcursul zilei de duminică, în cadrul acestora fiind aplicate şase sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.000 lei, toate la Legea privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. De altfel, potrivit datelor oficiale pe care le deţinem, fiecare control a dezvăluit încălcarea acestei legi. Poliţiştii au mai confiscat bunuri în valoare de aproape 1.350 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: