Studenţii şi specialiştii IT invitaţi la o nouă ediţie Open Doors ASSIST

ASSIST Software îşi deschide porţile şi în acest an, invitând toţi studenţii şi pasionaţii de IT la cel mai mare eveniment tehnologic al primăverii, Open Doors ASSIST, miercuri, 20 martie, de la ora 10.00, în Corpul E al Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava.

Aflat la cea de-a XI-a ediţie, evenimentul este organizat în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor şi Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, adresându-se atât studenţilor, cât şi specialiştilor care doresc să descopere ultimele tendinţe din domeniul tehnologiei.

Programul evenimentului

Open Doors ASSIST este un eveniment complex, menit să răspundă curiozităţilor studenţilor şi totodată să le ofere o imagine de ansamblu asupra unei posibile cariere în domeniul IT prin stagiile de practică oferite. Tema evenimentului din acest an este una de actualitate şi intens dezbătută la nivel mondial: „Artificial Intelligence – from code to innovation” şi va fi abordată în prezentările susţinute de reprezentanţii ASSIST.

Miercuri, în intervalul orar 10.00 – 14.00, vor avea loc mai multe acţiuni în paralel. Pe de-o parte, în holul din faţa rectoratului din Corpul E, va fi amenajată o zonă cu standuri de prezentare, unde studenţii vor avea posibilitatea să experimenteze lumea realităţii virtuale cu ajutorul unor aplicaţii special concepute de către specialiştii de la ASSIST, să afle detalii despre proiectele dezvoltate în companie şi despre cultura organizaţională, şi, pe de altă parte, începând cu ora 11.00, să participe la prezentările tehnice care abordează subiecte de actualitate din industria tehnologică şi care vor fi livrate exclusiv de către specialiştii companiei sucevene.

Evenimentul din acest an vine cu un format nou, care oferă participanţilor şansa de a participa gratuit la o varietate de prezentări tehnice pe teme precum: Artificial Intelligence, Machine learning, Blockchain, Augmented Reality, Virtual Reality, Gaming etc. Astfel, dacă la celelalte ediţii toate prezentările aveau loc într-o singură sală, anul acesta vizitatorii vor avea posibilitatea să aleagă dintr-un număr mai mare de prezentări, care se vor desfăşura concomitent în trei săli diferite din corpul E al universităţii.

În plus, o altă noutate o reprezintă faptul că una dintre săli va fi dedicată dialogului direct dintre reprezentanţii universităţii şi cei ai companiei ASSIST Software, cu privire la proiectele de cercetare şi dezvoltare derulate de ASSIST, dar şi la oportunităţile de colaborare dintre cele doua entităţi, în cadrul proiectelor private şi europene.

Înscrieri gratuite şi Tombolă pentru participanţi !

ASSIST Software a pregătit şi în acest an o tombolă specială pentru participanţii la eveniment, premiul cel mare constând într-un dispozitiv de ultimă generaţie Amazon Echo Show (2nd Gen). Rezervă-ţi un loc pe https://assist-software.net/opendoors, asigură-te că îţi confirmi prezenţa la biroul de check-in în ziua evenimentului şi intri automat în cursa pentru marele premiu.

Înscrierile sunt deschise până în ziua evenimentului. Norocosul câştigător va fi extras pe 20 martie, în cadrul evenimentului Open Doors ASSIST 2019, iar pentru a fi validat este necesar să fie prezent în sală la momentul extragerii de la ora 14:00, din Aula.

Stagii de practică şi oportunităţi de angajare pentru studenţii USV

Pe parcursul evenimentului, studenţii vor avea ocazia de a aplica pentru un internship în cadrul companiei ASSIST Software, prin completarea formularelor speciale care se vor regăsi la standuri şi la reprezentanţii companiei. Totodată, persoanele cu experienţă vor avea posibilitatea de a aplica pentru unul dintre job-urile disponibile.

ASSIST Software este una din principalele firme de pe piaţa suceveană care investeşte constant în viitorul profesional al studenţilor, încă din timpul facultăţii oferind numeroase stagii de practică pe perioada cărora studenţii au şansa de a aplica în proiecte reale cunoştinţele dobândite la cursuri. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: