Primarul ALDE al comunei Bosanci, Neculai Miron, la inaugurarea metrului de autostradă, critici la adresa Guvernului şi PSD

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, a criticat, vineri, la inaugurarea primului metru de autostradă din Suceava, atât Guvernul, cât şi PSD.

El a spus că are de gând să propună Consiliului Local Bosanci să-l facă cetăţean de onoare pe Ştefan Mandachi.

„Avem de gând să-l facem cetăţean de onoare. Iată că azi, iniţiativa civică a dumnealui făcută în localitatea noastră este o fărâmă din ofurile cetăţenilor pe care le avem la ora actuală”, a spus Miron.

El a spus că mai sunt dorite în continuare multe iniţiative civice în justiţie, economie, în celelalte ramuri economice din ţară.

„Tragem un semnal de alarmă, măcar acum, în ceasul al 12-lea guvernanţilor, în special PSD care acum a găsit cu cale să facă concomitent o şedinţă cu primarii din judeţul Suceava. Ar fi trebuit să fie aici prezenţi să ia iniţiativă de dorinţele cetăţenilor pe care le au la ora actuală”, a spus Miron.

Primarul ALDE a spus că aşteaptă ca ceea ce s-a făcut în mod simbolic, aici la Bosanci, să fie pus în practică.

„Fac un apel tuturor antreprenorilor locali. Eu, care am lucrat, am fost antreprenor local, aş putea să completez până la o sută de metri acest metru de autostradă şi, dacă s-ar alătura mai mulţi antreprenori locali, am putea să facem kilometri de autostradă împreună dacă autorităţile nu fac demersuri în această privinţă”, a declarat primarul comunei Bosanci.

Ştefan Mandachi s-a delimitat într-o conferinţă de presă de declaraţiile politice ale primarului de Bosanci, precizând că el nu vrea să facă politică şi nici să politizeze acest eveniment.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: