Expoziţia „Icoana – o treaptă mai aproape de cer”, la Muzeul de Istorie din Suceava

Muzeul Bucovinei găzduieşte, în perioada 15 martie – 15 aprilie 2019, expoziţia de icoane „Icoana – o treaptă mai aproape de cer” a Clubului iconarilor din Suceava, grup înfiinţat ca urmare a iniţiativei doamnei Marieta Rotariu, meşter iconar care şi-a luat ca misiune să împărtăşească din tainele acestui meşteşug cât mai multor doritori.

 „Aceste icoane sunt rezultatul a două luni de muncă în spaţiul oferit cu generozitate de către Muzeul Bucovinei. Expozanţii sunt Anda Bumbu, Aurora Ungureanu, Brânduşa Cazan, Camelia Mardare, Cătălina Anca Biholar, Daniela Ţobîcă, Georgeta Straton, Graţiela Ţurţu, Irimia Iuliana, Maria Crasuleac, Maricica Ciobâcă, Lăcrămioara Coroamă-Dăscăliuc, Veronica Cojocar, Maxim Elena, Maricica Feodorovici”, au anunţat organizatorii.

Vernisajul expoziţiei va avea loc duminică, 17 martie 2019, la ora 14.00, în sala de expoziţii „Cafeteria” a Muzeului de Istorie din Suceava. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: