Viceprimarul Lucian Harşovschi:

Sucevenii au început să fie receptivi la campaniile de promovare a colectării selective

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a anunţat, joi, că în primele două luni ale acestui an s-a reciclat 28% din totalul deşeurilor colectate (plastic, hârtie-carton, sticlă şi metal), cu 4% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Rezultatele încep să apară! Sucevenii au început să fie receptivi la campaniile de promovare a colectării selective” a menţionat viceprimarul.

Harşovschi a precizat că obiectivul de reciclare pentru 2019 este de 42%. Dacă ţinta nu va fi atinsă, municipalitatea va plăti către Fondul de Mediu, ca penalitate, câte 50 lei/tonă.

De asemenea, viceprimarul a informat că în 2018 s-au strâns 43284 tone de gunoi, procentul de colectare selectivă fiind de 34.8. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: