Dacian Cioloş, la Suceava, a anunţat că ţinta la europarlamentare este ca USR-PLUS să intre în grupul primelor trei forţe politice din ţară:

Obiectivul nostru este să propunem o alternativă politică românilor

Dacian Cioloş a venit miercuri la Suceava în cadrul unei campanii de strângere de semnături pentru susţinerea listelor de candidaţi USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

El a declarat că pe lângă această acţiune este şi într-o fază de structurare a organizaţiilor PLUS la nivel judeţean, primele fiind vizate comunităţile locale.

Cioloş a spus că sunt peste 11.000 de membri înscriși în partid, iar în judeţul Suceava sunt circa 150 de membri.

El a declarat că obiectivul PLUS este e ca până la sfârşitul lunii mai să fie constituite organizaţiile locale, urmând ca apoi să fie făcute alegeri pentru organizaţiile judeţene.

La europarlamentare, obiectivul USR-PLUS este să ajungă în grupul primelor trei forţe politice din România, a mai spus Dacian Cioloş. El a explicat că rezultatul USR-PLUS va fi cu atât mai bun cu cât prezenţa la vot va fi mai ridicată.

„Obiectivul nostru este să propunem o alternativă politică românilor şi asta facem. Cum se reformează sau nu celelalte partide este problema membrilor lor şi a susţinătorilor” a mai declarat Cioloş.

El a apreciat că USR-PLUS are cea mai bună listă de candidaţi, cuprinzând câţiva foşti miniştri, persoane care cunosc foarte bine instituţiile europene şi situaţia din România.

„În condiţiile date, niciun alt partid sau alianţă nu o să fie în măsură să pună o listă mai bună” a declarat Dacian Cioloş. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI