Actriţa Lori Loughlin, protagonista serialului „Full House”, eliberată pe cauţiune în scandalul admiterii frauduloase în universităţi

Actriţa Lori Loughlin, cunoscută pentru rolul din serialul „Full House”, a fost audiată într-un tribunal federal din Los Angeles în legătură cu implicarea sa într-o schemă frauduloasă prin care zeci de părinţi înstăriţi ar fi dat mită pentru admiterea copiilor lor în universităţi prestigioase, relatează Reuters.

Judecătorul Steve Kim a dispus eliberarea din arest a lui Loughlin, una dintre personalităţile din domeniile divertismentului şi afacerilor implicate în scandal, după plata unei cauţiuni de un milion de dolari şi a unei scurte audieri. Lori Loughlin a obţinut permisiunea din partea judecătorului de a călători în continuare în Columbia Britanică pentru a participa la filmările unor producţii în desfăşurare, cu condiţia să anunţe autorităţile americane înaintea fiecărei deplasări. Vedeta de televiziune va fi însă obligată să îşi predea paşaportul până în decembrie.

Actriţa se numără printre cele 50 de persoane acuzate de implicare într-o escrocherie prin care copiii acestora erau acceptaţi la universităţi de elită precum Yale, Georgetown sau Stanford, prin fraudarea procedurii de admitere. Potrivit procurorilor, este cel mai mare scandal de acest gen din istoria Statelor Unite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: