Un bărbat a fost arestat preventiv pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră care, în urma relaţiei, a născut un copil

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuţi, fiind acuzat că a întreţinut, în vara anului 2016, relaţii cu fiica sa în vârstă de 14 ani, care, în urma relaţiei, a născut în aprilie 2017 un copil.

Parchetul Judecătoriei Rădăuţi a anunţat, ieri, că un bărbat este acuzat de „act sexual cu un minor”, pentru că în perioada iulie – august 2016 a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu fiica sa biologică aflată în îngrijirea sa, pe când aceasta avea 14 ani.

Sursa citată menţionează că, în urma acestor relaţii, fata a născut, la domiciliu, un copil în 15 aprilie 2017.

Faţă de bărbat s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Judecătoria Rădăuţi a admis solicitarea şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului.

Bărbatul este cercetat de mai mult timp în acest caz, iar recent rezultatele de laborator au confirmat că este tatăl copilului născut de fiica sa. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI