Un bărbat a fost arestat preventiv pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră care, în urma relaţiei, a născut un copil

Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuţi, fiind acuzat că a întreţinut, în vara anului 2016, relaţii cu fiica sa în vârstă de 14 ani, care, în urma relaţiei, a născut în aprilie 2017 un copil.

Parchetul Judecătoriei Rădăuţi a anunţat, ieri, că un bărbat este acuzat de „act sexual cu un minor”, pentru că în perioada iulie – august 2016 a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu fiica sa biologică aflată în îngrijirea sa, pe când aceasta avea 14 ani.

Sursa citată menţionează că, în urma acestor relaţii, fata a născut, la domiciliu, un copil în 15 aprilie 2017.

Faţă de bărbat s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Judecătoria Rădăuţi a admis solicitarea şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului.

Bărbatul este cercetat de mai mult timp în acest caz, iar recent rezultatele de laborator au confirmat că este tatăl copilului născut de fiica sa. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: