Rugbi

Copiii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Băneşti, alături de „Stejarii” României

La finele săptămânii trecute, am avut o oportunitate, dorită mai demult, aceea de a vedea „pe viu”, la faţa locului, ca spectator, nu telespectator, partida dintre selecţionatele României şi Rusiei, desfăşurată pe Stadionul Municipal Botoşani şi câştigată de „stejari” cu scorul de 22-20 (16-5). Un grup de suceveni, foşti şi actuali rugbişti de la CSM Bucovina Suceava, alături de prieteni ai rugbiului sucevean, a fost prezent în tribună spre a-şi susţine naţionala. În pauza meciului, două echipe de copiii de sub 12 ani au efectuat un meci demonstrativ de rugbi, fiind vorba despre juniorii de la CSM Bucovina şi cei de la Club Sportiv Unirea din Iaşi. Între copiii suceveni s-au aflat şi elevi ai Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Băneşti, coordonaţi pe teren de Vasile Conachi, însoţiţi fiind de directorul coordonator al instituţiei, prof. Silviu Mihai. Copiii din Băneşti au fost prezenţi încă de la debutul partidei, ţinându-se de mână cu „urşii” naţionalei Rusiei, în timp ce juniorii ieşeni au stat în trena „stejarilor” la intonarea imnurilor celor două naţionale.

Dincolo de vremea plăcută de afară, iubitorii rugbiului care s-au deplasat la Botoşani au avut ce vedea ca spectatori, implicare şi joc din partea ambelor echipe participante la REIC şi un bun prilej de a socializa, transportul fiind asigurat de Alin Creţu, un mai vechi prieten al rugbiştilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: