Atletism, Cupa Europei la aruncări lungi U-23

Locul 6 pentru Alin Firfirică de la CSU Suceava

Atletul român Alexandru Novac a cucerit medalia de bronz în proba de aruncare a suliţei la Under-23, sâmbătă, în prima zi a Cupei Europei la aruncări lungi, ediţia de iarnă, la Samorin (Slovacia), cu 78,74 m.

Pe primul loc s-a clasat belarusul Aleksei Katkaveţ, cu 82,45 m, urmat de polonezul Cyprian Mrzyglod, 79,41 m, şi Novac, potrivit site-ului oficial al competiţiei.

La aruncarea discului, seniori, Alin Alexandru Firfirică de la CSU Suceava s-a clasat pe locul 6, cu 61,02 m. Fostul component al clubului sucevean, Andrei Gag a terminat pe şapte la aruncarea greutăţii, cu 19,29 m (season best).

Mihăiţă Andrei Micu a ocupat locul 9 la aruncarea ciocanului (Under-23), cu 65,34 m.

Bianca Ghelber a fost a 13-a la aruncarea ciocanului (senioare), cu 67,28 m.

În proba feminină de aruncare a suliţei (senioare), Florina Andreea Necşoiu a ocupat locul 8 în Grupa B, cu 50,56 m.

România participă cu 12 sportivi la Cupa Europei la aruncări lungi, rezervată seniorilor şi tineretului (U.23), pe 9-10 martie la Samorin (Slovacia).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: