Viorel Cataramă se alătură grevei iniţiate de Ştefan Mandachi

Omul de afaceri Viorel Cataramă anunţă că Grupul de firme Elvila răspunde provocării lansate de antreprenorul Ştefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostradă în Moldova, şi va întrerupe munca în 15 martie, timp de 15 minute. Cataramă a provocat alţi trei oameni de afaceri.

„Grupul de firme Elvila, cu un număr de 1000 de angajaţi, răspunde provocării lansate de antreprenorul Ştefan Mandachi şi va opri lucrul în 15 martie, ora 15, pentru 15 minute. Susţinem construirea de autostrăzi! Îi provoc, la rându-mi, pe antreprenorii Dumitru Bălan, din Botoşani, Adrian Mărginean, din Cluj, şi Daniel Costaş, din Oradea, să ni se alăture în acest demers” a anunţat Viorel Cataramă, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: