Box

Două medalii pentru pugilistele sucevene la Cupa României

Recent, Bucureştiul a găzduit Cupa României la box feminin. Clubul Sportiv Municipal Suceava s-a prezentat în competiţie cu două sportive foarte talentate, Romina Iosub (categoria 60 de kilograme) şi Maria Polonic (categoria 64 de kilograme), care au concurat în întrecerea pentru tineret. Ambele pugiliste au avut prestaţii foarte bune, izbutind să urce la final pe podiumul de premiere. Romina Iosub s-a clasat pe locul al doilea, în vreme ce Maria Polonic a terminat concursul pe poziţia a treia.

„A fost o competiţie acerbă. Romina, spre exemplu, a trebuit să lupte în finală cu o sportivă medaliată la ultimele campionate europene şi nu a făcut-o deloc rău. Maria, în schimb, a dat în semifinale peste o pugilistă mult mai bine cotată, de la Steaua, iar dacă nu s-ar fi confruntat cu unele probleme medicale în ziua partidei ar fi putut produce surpriza”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Consiliului Local, CSM Suceava şi omului de afaceri Ciprian Nuţu, de la firma Trutzi.

Zilele acestea pugiliştii suceveni se pregătesc intens pentru Cupa României pentru băieţi, ce va avea loc la Piteşti peste două săptămâni, întrecere la care Clubul Sportiv Municipal se va prezenta cu patru concurenţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: