Bal vienez la Fălticeni

Astăzi, de la ora 18, Asociaţia Fălticeni Cultural organizează, în Sala „Draga Olteanu Matei”, prima ediţie a Balului vienez. În program sunt cuprinse momentele muzicale ale cvartetului „Passione” din Bucureşti, cele de balet oferite de balerinii Operei Naţionale din Iaşi, tango profesionist, valsul copiilor şi al adolescenţilor. Coregrafia este realizată de coregrafa Lorette Enache de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti şi de Bianca Ciubotariu, actriţă a Teatrului Birlic. Doamnele, domnişoarele şi domnii care vor participa la eveniment trebuie să poarte ţinute elegante.

Pr. Liviu Mihăilă, preşedintele Asociaţiei Fălticeni Cultural, ne-a informat că invitaţii de onoare la Balului vienez de la Fălticeni sunt: Tango Abrazo & Clio, actorul şi regizorul Vlad Radescu, cvartetul „Passione” şi tenorul Florin Ormenişan. Preşedinta Asociaţiei „Mihai Eminescu” din Viena, Laura Hant, va oferi mici daruri doamnelor şi domnişoarelor care vor participa la prima ediţie a Balului vienez de la Fălticeni. Partenerul oficial al Festivalului Internaţional de Teatru „Birlic”, Darex Auto Suceava, este alături şi de Balului vienez de la Fălticeni.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. Rezervări, la telefon 0743 102 992.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: