Eleva Ioana Teodora Crîşmariu – o menţiune la Concursul Naţional „Tehnici Matematice”

Eleva Ioana Teodora Crîşmariu, din clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, a obţinut o menţiune la etapa naţională a celei de a XVI-a ediţii a Concursului Naţional „Tehnici Matematice”, desfăşurat la Râmnicu Vâlcea.

Potrivit ISJ Suceava, în perioada 22 – 24 februarie 2019, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat etapa naţională a Concursului Naţional „Tehnici Matematice”, competiţie aflată în Calendarul Concursurilor Şcolare Naţionale şi adresat elevilor din clasele IX-XII, profil real, specializarea ştiinţe ale naturii şi profilurile tehnic, servicii, resurse naturale şi protecţia mediului.

Sursa citată menţionează că la acest concurs, eleva Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” din Suceava, Crîşmariu Ioana Teodora, îndrumată de profesoara Cimpoeşu Marinela Cristina, a obţinut o menţiune, având al şaselea punctaj în clasamentul naţional.

ISJ Suceava precizează că în aceeaşi perioadă şi la acelaşi colegiu din Râmnicu Vâlcea a fost organizată a XVI-a ediţie a Concursului Regional de Matematică „Mathematica-Modus Vivendi”, adresat elevilor din clasele III-XII.

Doi elevi de la acelaşi colegiu, din clasa a X-a, coordonaţi de profesoara Moroşan Mara, au obţinut un premiu al III-lea – Mocanu Alexandru şi o menţiune – Soroceanu Roland Ioan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: