Madonna şi Lady Gaga pun capăt unei rivalităţi de 8 ani

Cele două vedete pop americane Madonna şi Lady Gaga au pus capăt la aproape opt ani de rivalitate, pecetluindu-şi prietenia printr-o imagine care a devenit virală pe reţelele de socializare, relatează online ziarul spaniol El Pais. „Don’t mess with Italian girls”, a scris regina muzicii pop pe contul său de Instagram, sub o fotografie în care ambele vedete apar îmbrăţişate alături de Oscarul câştigat de Lady Gaga, într-o şedinţă foto pentru revista TIME la petrecerea de după gală organizată chiar de Madonna. Fotografia, care a strâns 1,5 milioane de like-uri, reprezintă pentru fanii ambelor vedete o dovadă clară de reconciliere a celor dive.

Ostilităţile între cele două artiste au început în 2011, când fanii Madonnei au semnalat că piesa „Born this way” cântată de Lady Gaga seamănă foarte mult cu „Express yourself”, lansată de regina pop în 1989.

Controversa nu s-a rezumat doar la fani, după ce la o întrebare pe această temă pusă de postul ABC, Madonna a răspuns: „She is reductive”. Şi care a fost interpretat prin faptul că se simte superioară lui Lady Gaga. Gaga s-a referit la această altercaţie în 2017, la prezentarea documentarului său pe Netflix „Gaga: Five Foot Two”. „Problema între mine şi Madonna este că eu a admirat-o întotdeauna şi voi continua să o admir, indiferent de ceea ce ea crede despre mine”. „Însă eu sunt italiancă şi din New York, iar dacă am o problemă, îţi spun în faţă. Dacă are ceva să-mi spună, să o facă în faţă, nu prin mass-media”, a mărturisit tânăra artistă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: