Ion Lungu:

Cu domnul Flutur facem o echipă grozavă. El cu lopata, eu cu măturoiul. Facem curăţenie !

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că face o echipă bună cu preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur, arătând că dacă acesta a fost pe şantierul şoselei de centură cu lopata, el va ieşi cu măturoiul la curăţenia de primăvară.

„Facem echipă bună. Chiar facem o echipă grozavă. El a venit cu lopata, eu cu măturoiul şi facem curăţenie” a spus Ion Lungu.

El a menţionat că el oricum iese cu măturoiul în campania de curăţenie.

„Domnul Flutur cu lopata, eu cu măturoiul facem curăţenie. E un slogan de campanie” a spus Lungu.

Amintim că vinerea trecută preşedintele CJ Gheorghe Flutur a apărut pe şantierul şoselei de centură cu o lopată pentru a impulsiona lucrările la această investiţie care trenează de peste zece ani.

Primarul Ion Lungu participă, anual, la campania de curăţenie de primăvară şi foloseşte un măturoi pentru a curăţa trotuare din diverse cartiere. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: