Accesul vizitatorilor în Spitalul Judeţean va fi permis între orele 16 – 18

> Fac excepţie sectoarele de risc, unde accesul va fi permis doar o oră

Accesul vizitatorilor în Spitalul Judeţean de Urgenţe Suceava va fi permis, de la 1 martie, între orele 16 şi 18, anunţă unitatea spitalicească într-un comunicat de presă.

Totodată, în comunicatul semnat de directorul medical dr. Mircea Macovei se precizează că acesul în sectoarele de risc, respectiv ATI, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, secţii chirurgicale sau Boli Infecţionase, programul de acces va fi restricţionat între orele 16 – 17 din motive epidemiologice.

Menţionăm că, tot de la 1 martie, persoanele care intră în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava vor trebui să-şi achiziţoneze papuci de unică folosinţă la preţul de un leu perechea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: