Preşedintele CJ anunţă reluarea traficului rutier la Vereşti

> Se amenajează un pod provizoriu până când podul rutier va fi reparat

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a informat ieri că la Vereşti urmează să fie reluat traficul rutier pe o variantă provizorie de pod prin albia râului Suceava, până când va fi reaparat podul rutier afectat.

El a declarat că a fost cu reprezentanţi ai drumurilor judeţene, cu vicepreşedintele CJ Suceava Viorel Serdenciuc, cu primarii din Vereşti şi Udeşti şi cu ai unei firme de construcţii la faţa locului, pentru a stabili pe unde va fi amplasat podul provizoriu.

„Am stabilit şi se lucrează deja la amenajarea unui pod provizoriu cu tuburi prin albie, în amonte de podul existent, ca maşinile – şi traficul greu şi traficul uşor – să poată circula pe această variantă până finalizăm ridicarea grinzilor de la podul de la Vereşti şi reparaţia propriu-zisă” a spus Gheorghe Flutur.

El a menţionat că în prima şedinţă de consiliu judeţean se vor aproba indicatorii tehnico-economici pentru repararea podului, menţionând că prin OUG 114/2018 s-au mărit salariile minime în domeniul construcţiilor şi că este necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici.

Preşedintele CJ a precizat că a fost organizată o licitaţie pentru această lucrare, dar nu s-a prezentat niciun ofertant. El crede că după actualizarea indicatorilor va fi adjudecată licitaţia.

„Vestea pentru cetăţenii din zonă este că în câteva zile se va circula pe varianta provizorie, un pod pe tuburi de 1200 mm diametru, prin albia râului Suceava” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: