Contestatarii Bucovina Rock Castle îi acuză pe consilierii judeţeni de ateism, neomarxism, multiculturalism sau progresism

 > Ei cer oficial finanţare pentru concerte de muzică religioasă în centrul Sucevei şi nefinanţarea festivalului de rock: Vom aduce cele mai bune coruri, cvartete, voci şi orchestre creştine din România

 Grupul de constestatari ai Bucovina Rock Castle a cerut, oficial, Consiliului Judeţean Suceava, să discute şi să aprobe în şedinţă alocarea sumei de 50.000 de lei pentru organizarea, în luna august 2019, a 3 zile de concert de muzică religioasă în centrul municipiului Suceava, dar, în acelaşi timp, solicită ca festivalul de rock să nu fie finanţat.

Într-o cerere transmisă CJ Suceava, „grupul de cetăţeni din Suceava şi împrejurimi”, format din cinci persoane, arată că de 8  ani de zile s-au alocat bani de la bugetul Consiliului Judeţean Suceava  pentru muzică rock şi că roagă consilierii judeţeni să voteze alocarea a 50.000 de lei din bugetul CJ Suceava pentru 3 zile de concert cu muzică religioasă creştină clasică în centrul municipiului Suceava, în luna august a.c., între orele 18-22.

„Trebuie să fiţi corecţi şi faţă de creştinii din judeţul şi municipiul Suceava. Vă promitem că vom aduce cele mai bune coruri, cvartete, voci şi orchestre creştine din România. Publicul va fi superîncântat” se arată în cererea în care se menţionează ca banii să intre în contul bancar personal al unuia dintre solicitanţi.

Totodată, în aceeaşi adresă se solicită nefinanţarea din bani publici a Bucovina Rock Castle, pentru că ar „călca Legea lui Dumnezeu”.

„În plenul şedinţei de Consiliu Judeţean Suceava din data de 30 ianuarie 2019, am observat cu maximă stupoare şi tristeţe că mulţi din consilierii judeţeni sunt grav afectaţi de: ateism, neomarxism, masonerie-rotariană, progresism, multiculturalism, trădând într-o maximă veselie valorile creştine-biblice, valorile culturale şi tradiţionale româneşti-bucovinene” susţin aceştia.

Din acest motiv, ei le fac cadou consilierilor judeţeni suceveni un CD cu Biblia audio şi cântece creştine.

În documentul transmis Consiliului Judeţean Suceava grupul mai cere demisia tuturor preşedinţilor de comisii de specialitate din CJ Suceava, pe de altă parte acuzând Jandarmeria Suceava de falsificarea rapoartelor privind faptele care se petrec la Bucovina Rock Castle.

Ei reiterează că vor contesta în instanţă toate hotărârile CJ Suceava privind organizarea Bucovina Rock Castle.

În şedinţa Consiliului Judeţean Suceava din 30 ianuarie, aceştia au fost invitaţi să prezinte punctul lor de vedere, dar consilierii judeţeni le-au respins cererile. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: