Via Transilvanica, „Drumul care uneşte”, continuă până la Putna

La Vatra Dornei va avea loc în data de 26 februarie, la Casa de Cultură, începând cu ora 16, prezentarea intenţiei de continuare a lucrărilor traseului Via Transilvanica în judeţul Suceava. În cadrul întâlnirii se va vorbi despre proiect în general şi se va răspunde la întrebări referitoare la traseu.

Principalele proiecte Tăşuleasa Social sunt: acţiuni de împădurire, ateliere cu copii din campusul propriu, şcoli de mers pe munte, competiţii sportive. Astfel, Tăşuleasa Social îşi propune, în cadrul proiectului „Via Transilvanica”, să amenajeze un drum turistic care să străbată o parte din Ţara Românească, ţinutul Transilvaniei şi Bucovina, cu scopul de a pune în valoare bogăţiile cultural-istorice şi naturale ale acestora. Cu un parcurs de 1000 km, drumul va porni de la Drobeta Turnu Severin până la Putna, legând astfel culturi, etnii, tradiţii şi obiceiuri colorate, vechi, dar încă vii.

Evenimentul din data de 26 februarie va fi organizat de Asociaţia Tăşuleasa Social, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava şi Instituţia Prefectului Suceava, şi se va desfăşura în prezenţa ambasadorului Tibi Uşeriu şi a reprezentanţilor partenerului strategic al proiectului Raiffeisen Bank şi ai companiei Egger în calitate de partener principal. Cu începere de la ora 16, evenimentul este deschis presei, publicului şi tuturor factorilor interesaţi de evoluţia şi dezvoltarea acestui proiect important pentru România şi judeţul Suceava. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: