Un sucevean s-a sinucis prin electrocutare

 > El şi-a lipit de mâini două fire electrice care au fost conectate la o priză electrică

Un sucevean a fost găsit decedat în locuinţa sa dintr-un cămin social al Primăriei Suceava, având lipite de mâini fire electrice care erau introduse într-un prelungitor conectat la o priză electrică.

Un echipaj de pompieri a fost solicitat, marţi, la Căminul social 2 al Primăriei Suceava, după ce un bărbat a anunţat prin 112 că vecinul său, în vârstă de 60 de ani, nu mai răspunde la uşă de două zile.

 Pompierii au pătruns pe geam în locuinţă şi l-au găsit pe bărbat decedat. Ei au constatat că acesta avea lipite cu bandă izolatoare, la cele două antebraţe, două fire electrice care erau introduse într-un prelungitor conectat la o priză.

În clădire a fost întreruptă furnizarea energiei electrice timp de aproape jumătate de oră, până când a fost preluat cadavrul.

Bărbatul locuia în imobilul social de aproximativ 25 de ani. Ultima oară fusese văzut de o vecină, în cursul zilei de luni, având un comportament normal.

În acest caz se continuă cercetările. Serviciul de Medicină Legală urmează să efectueze examenul medico-legal în vederea stabilirii cauzelor decesului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: