La Fălticeni

Memorialul „Mihai Vasilache“ la box

Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 13.00, în Sala de sport „Gabriel Udișteanu” din Fălticeni, se va desfășura Memorialul „Mihai Vasilache”, un eveniment sportiv dedicat memoriei pugilistului Mihai Vasilache.

Așa cum am aflat de la antrenorul emerit Vasile Nistor (campion național, campion european, medaliat la campionate mondiale), coordonatorul secției de box a Clubului Șomuz Fălticeni și cel care se ocupă de buna desfășurare a primei ediții a Memorialului „Mihai Vasilache”, această competiție se va desfășura la categoriile copii, juniori și tineret.

La competiția organizată de ACS Șomuz Fălticeni, Primăria municipiului Fălticeni și Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” și-au anunțat participarea pugiliști de la nouă cluburi de box din zona Moldovei: ACS Șomuz Fălticeni, ACS Nada Florilor Fălticeni, CSM Gladiatorul Iași, AS Com Val Valea Lupului Iași, ACS Felix Box Botoșani, CS Botoșani, CSM Suceava, Sport Club Bacău, Box Club Roman.

Fost sportiv de performanță și apreciat om de afaceri, Mihai Vasilache a decedat la începutul anului 2017. Originar din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, a cunoscut succesul pe plan sportiv, fiind campion național al României la categoria semigrea în anii 1987, 1988 și 1989.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: