Soluţia PSD Suceava pentru parcările de reşedinţă

Parcări supraetajate pe structură metalică în cartierele Sucevei

> Dan Ioan Cuşnir: Cum ar fi arătat Suceava dacă în fiecare an conducerea Primăriei ar fi oferit sucevenilor câte o parcare supraetajată în loc de minciuni şi gargară?

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, consideră că una dintre problemele majore care scad calitatea vieţii sucevenilor este lipsa locurilor de parcare şi a unui regulament funcţional pentru parcările de reşedinţă.

„Nu inventăm noi roata sau focul, doar am analizat ce s-a întâmplat în oraşele funcţionale şi vom implementa absolut orice idee care va face ca Suceava să redevină un oraş frecventabil, iar sucevenii să redevină mândri de oraşul lor. Singura soluţie pare a fi dezvoltarea pe verticală, construirea în fiecare cartier a câte 3-4 parcări supraetajate, pe structură metalică” a precizat Cuşnir.

El se întreabă într-un comunicat de presă cum ar fi aratat Suceava dacă „incompetenţii care conduc Suceava de 15 ani” ar fi construit câte o parcare supraetajată în fiecare an.

„Cum ar fi viaţa locuitorilor din cartiere dacă Suceava ar fi avut 15 parcări supraetajate? În loc să construiască câte o parcare supraetajată în fiecare an, Lungu şi Harşovschi şi-au bătut joc de suceveni în fiecare an, an de an. În loc de ordine şi progres le-au oferit sucevenilor minciuni şi gargară” a arătat liderul social-democrat sucevean.

El consideră că Ion Lungu şi Lucian Harşovschi au avut mai multe ocazii să îşi demonstreze impotenţa administrativă şi că nu au ratat niciuna.

„De 15 ani tot modernizează Suceava, începând bineînţeles de la scara blocului – aşa cum declară cu ipocrizie, de fiecare dată. Viziunea referitoare la locurile de parcare, a celor care conduc Suceava de 15 ani, o putem vedea în fiecare cartier al Sucevei – parcările amenajate pe spaţiul verde” a adăugat Cuşnir.

El a prezentat fotografii cu o parcare de reşedinţă din cartierul George Enescu, „modernizată” de Lungu şi Harşovschi, care arată la fel ca marea majoritate a parcărilor din Suceava după 15 ani de Lungu/Harşovschi/PNL.

„Mai mult decât lipsa acută a locurilor de parcare, nu există niciun regulament funcţional al parcărilor de reşedinţă, cetăţenii nu îşi pot închiria un loc de parcare, nu au siguranţa că atunci când se întorc acasă de la muncă vor avea unde să îşi parcheze autoturismul. Sucevenii sunt disperaţi, încearcă să îşi blocheze locurile de parcare cu bolovani, bidoane, cauciucuri. Pur şi simplu nu au alternative decente, normale, civilizate” a mai explicat liderul social-democrat sucevean.

Potrivit acestuia, primarul Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi nu au de unde să ştie cum arată parcările din Suceava, pentru că ei nici măcar nu locuiesc în Suceava.

„De vreo 2 ani au tupeul şi nesimţirea să spună că PSD-ul nu îi lasă să construiască parcări.  Lungu şi Harşovschi, cine v-a oprit pe voi să amenajaţi parcări supraetajate în zonele de reşedinţă? Toate acestea au fost posibile, deoarece Suceava este condusă de 15 ani de nişte incompetenţi, iar incompetenţa în administraţie duce întotdeauna la impotenţa administrativă. Conducerea Primăriei  Sucevei este impotentă din punct de vedere administrativ. Din acelaşi motiv,  Departamentul Urbanism şi Serviciul de specialitate care se ocupă cu gestionarea parcărilor au devenit nefuncţionale. Cu fiecare an care trece, se face tot mai târziu pentru salvarea Sucevei! Suceava are nevoie de Ordine şi Progres. Suceava trebuie să fie condusă de către o echipă care înţelege ce înseamnă să faci «Totul pentru Suceava!»” a conchis Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: